Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygniete][Sugestia] Nowy dział "Gothic"

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sugestię do zrobienia nowego działu, a mianowicie działu Gothic wszystkich części czyli I, II, III, Arcania: Gothic IV

Dlaczego ? Jest dużo modów, textur, programów i wiele, wiele więcej rzeczy. Można by pisać dużo poradników (do tworzenia modów, edycji textur, porad do gry).

258241432985440392180.png

Opublikowano

Jeżeli macie znowu dawać propozycje "Gothic" i przez 1-2 miesięcy rozwijać dział a później to nikt nie wejdzie to ja podziękuje, jestem na neutral z przychylnością na tak ale macie rozwijać ten dział ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Oczywiście że TAK.

Są cheaty, kody, miliony modów. Czego chcieć więcej?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Oczywiście, że na TAK.

Zrobiłoby się kilka poradników jak zrobić multi, a potem serwery na których byśmy grali.

To jest chyba już piątka taka sugestia i w każdej byłem na TAK jak większość, ale pewnie znów nie przejdzie....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

na tak !

sam gram w gmp i chętnie zobaczyłbym tu taki dział :P

Opublikowano

Tak, pewnie, trochę poradników, aktywności, a potem dupa. Dzial będzie pusty, przerabialismy to 100 razy. Nope.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...